sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Ei ole totta!

Nyt se tapahtui minullekin, Tigin Rockaholic kuivashampoo tyhjeni itsestään kaapissa! Ottaa niin päähän. Pullo on varmaankin kuudes käytössäni oleva, tähän mennessä ovat toimineet täysin ongelmitta. Nyt ehdin käyttää shampoota kerran ja uudelleen kaapista ottaessani tajusin jäljellä olevan alle 1/4 aineesta. Todella ärsyttävää! Nyt hirvittää ostaa toista pulloa, kun eivät kuitenkaan ole turhan edullista tavaraa. Taitaa olla siis uuden kuivashampoon etsimisen paikka, hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

Nyt paluu viikonlopun To do -listan pariin smoothien ja aamukahvin siivittämänä.


Osaatteko antaa hyviä kuivashampoovinkkejä?

7 kommenttia:

 1. mä en oo suihkeena mitään kuivashampoota edes kokeillut, mutta mulla on osiksen dust it hiuspuuteri (pieni punainen puteli) joka on ollut ihan jees, ja onkin tosi riittoisa pienestä koostaan ja vähän hinnakkaasta olemuksestaan huolimatta. Eikä ainakaan pitäis hävitä mihinkään :)

  VastaaPoista
 2. Tigin Rockaholic Dirty Secret. Kallista, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoista! :)

  VastaaPoista
 3. Lilian: Osista ovat monet kehuneet, pitääkin kokeilla seuraavaksi. Ja kuten sanoit, eipähän pitäisi pullosta karata :)

  Katri: Juuri kyseistä merkkiä olen tähän asti käyttänyt, mutta nyt uusi pullo meni ja tyhjeni kaapissa yhden käyttökerran jälkeen. Harmittaa juuri hinnan takia, muutenhan tuote on aivan loistava.

  VastaaPoista
 4. Huhuh, ketuttais minuakin jos kallis kuivashampoo tyhjenis itsestään. Kerran erehdyin ajattelemaan että hiustuotteeni loppuivat itsestään mutta olikin ollut kaveri asialla.. :D

  Ja ihan asiaanki, valitettavasti itse käytän niin vähän kuivashampoota etten osaa edes suositella mitään.

  VastaaPoista
 5. Niinpä! Sain tosiaan maahantuojalta uuden postitse, mutta nyt ole aivan vainoharhainen sen kanssa, että mitä jos sekin tyhjentyy :) Kokeilen seuraavaksi Klipoteketiä, kuulemma hyvää ja huomattavasti edullisempaa.

  VastaaPoista
 6. Klippoteket on ollut mulla ainakin käytössä tosi hyvä :) Ja tosiaan hivenen huokeampaahan tuo on verrattuna Tigiin.

  VastaaPoista
 7. Moona: Mukava kuulla että toimii, se on tosiaan seuraavana hankintalistalla.

  VastaaPoista