perjantai 21. tammikuuta 2011

Viikonlopun tehtävälista

Onneksi on viikonloppu. Työviikko on ollut melkoisen hektinen ja pieni paussi on tarpeen. Toisaalta nyt viikonloppunakaan ei tule tekeminen loppumaan kesken. Pitäisi siivota, raivata taas vaatekaappia (projekti on loputon ja saanut uuden käänteen josta lisää myöhemmin), mennä ostamaan E:lle (poikaystävä kulkee jatkossa tällä nimellä, sana poikaystävä on niin kankean oloinen) silmälaseja, itselleni työvaatteita, hakea auto huollosta, tehdä gradua, käydä vanhempien luona, jne. Ei siis liikaa lepoa tiedossa :) Aion silti varastaa jostain muutaman laiskotteluhetken.

Odotan muuten E:n silmälasien shoppailua innolla. Meistä kummallakaan ei ole entuudestaan laseja, joten tämä tulee olemaan täysin uusi aluevaltaus tyylin saralla. Aivan varmasti päädyn itsekin sovittelemaan erilaisia pokia. Minulla ei ole minkäänlaista aavistusta, millaiset lasit sopisivat kasvoilleni. Jos ostaisin lasit, haluaisin varmaan kunnon nörttilasit ja päätyisin ostamaan jotain aivan älytöntä ja epäkäytännöllistä. Huomenna onneksi on tiedossa vain makutuomarin rooli.

Kun laiskotteluhetken aika koittaa, aion viettää sen tässä seurassa;


Ostin Englannista läjän lehtiä ja posti on kantanut viime viikolla kotiinkin muutaman, joita en ole ehtinyt edes avaamaan. Aion siis viettää laatuaikaa sohvan nurkassa vilttiin kääriytyneenä näitä selaillen.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti