sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Lisää lintuja

Jos olen arjessa jämähtänyt Acnen Whamiin, niin viikonloppuilloissa voiton vie farkkushortsit ja lörttöneuletakki. Sovitin taas koko kaapin läpi, mutta silti päädyin vanhaan ja hyväksihavaittuun komboon. Lisätään siis nämä rakkausvaatteiden listaan, voisi myös otsikoida turvavaatteina... Voisin saman tien näköjään hävittää kaikki muut bilevaatteet, kun eivät näytä päälle päätyvän.

Shortsit ja toppi H&M, neuletakki Urban Outfitters, laukku Seppälä, korut Primark ja kengät Steve Madden.Lintusormus ja kaulakoru ovat tosiaan Primarkista, hintaa molemmilla muistaakseni kaksi puntaa.  (Lintusormus ei muuten ollut sormikkaiden ystävä...) Primark myös Suomeen, tai edes pelkkä asustepuoli! Vaatepuoli liikkeessä on laadullisesti kovin vaihteleva, en taida omistaa kuin yhen jakun. Monissa vaatteissa on valitettavasti mukana niin paljon akryylia, että jäävät aina ostamatta.


Steve Maddenin viime kesänä Seattlesta ostamani kegät ovat hauskat, ne ovat jonkinlaiset nilkkurin ja pistokkaan hybridit. Kuvasta ei ehkä kunnolla näy, mutta kengissä ei oikeastaan ole ollenkaan kantapäätä, mikä tekee niistä mukavan erikoiset.

2 kommenttia:

  1. Tosi hauskan malliset kengät! :) Ja tuo sormus on ihana. 8)

    http://playingwithfash.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hanna-Reetta! Nuo kengät on tosiaan melko veikeät, olen tykännyt niistä todella paljon. Nyt kun säät lämpenisi vielä sen verran, että ne saisi myös ulkokäyttöön, niin ei aina tarvitsisi pitä vaihtokenkiä mukana.

    Lintusormus on ollut käytössä tosi paljon, mutta aluksi siihen piti hieman totutella, se kun tarttui koko ajan kiinni joka paikkaan:)

    VastaaPoista