torstai 6. tammikuuta 2011

Paluu jouluaattoon

Koska lähdimme suoraan joululta reissuun, tulevat joulutunnelmat nyt hieman myöhässä. Mutta saahan sitä vielä vähän fiilistellä? Vietimme jouluaaton vanhempieni luona, jossa lunta riitti. Alla kuvia aaton tunnelmista.

Jouluna pitää olla päällä mukavat vaatteet, sillä ainakin itselläni pääosassa on syöminen. (Huvittavaa kyllä, en juuri perusta perinteisitä jouluruoista. Kalat (muut kuin silakat) ovat sen sijaan suurta herkkua ja kyllä niilläkin itsensä ähkyyn saa...) Housunvyötärö ei siis saa missään vaiheessa alkaa kiristämään. Päädyin siis rentoon mekkoon, jossa mahalla on tilaa turvota. :)


Mekko H&M, neuletakki Gap, kengät Christian Louboutin

Joululahjaksi tuli sitä sun tätä, kuten lisää astioita ja läjäpäin suklaata. Ihan paras lahja tuli kuitenkin poikaystävältä! Olen jo hyvän aikaa hímoinnut Lumin Maxi Clutchia. Laukut olivat kuitenkin päässeet liikkeestä loppumaan, joten sain laukun sijaan kauniisti paketoidun lahjakortin. Ovat varmasti liikkeessä innoissaan kun alan soittelemaan päivittäin ja kyselemään, onko laukkuja jo saapunut. Taidankin soittaa jo huomenna...Varoituksen sana; jatkan joulufiilistelyjä vielä seuraavan postauksen verran. Englantilaisen poikaystävän kanssa kun saamme juhlia joulua aina kahdesti, niin jouluaattona kuin joulupäivänäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti