keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lähikauppa

Ongelma lähiössä asumisessa on se, että kaikki ne ruokakaupat joissa todella haluaisi tehdä ostoksia sijaitsevat keskustassa. Siksi useimmiten ostokset tehdään Prisma-Alepa akselilla, nämä kun ovat kotimatkan varrella töistä tullessa. Jos kuitenkin todella voisin ostaa sitä mitä aina tahtoisin - ilman aika- ja raharajoitteita - tekisin kaikki ostokseni lähiruokakaupoissa ja kauppahalleissa.

Sain jokin aika sitten kuitenkin kuulla, että kaikki toivo ei ole menetetty täälläkään. Parin kilometrin päässä sijaitsee Liike51, luomuruokaa ja ranskalaisia herkkuja tarjoava pikkuliike. Päätimme eilen illan ratoksi pyöräillä tutustumaan valikoimaan ja kyllä kannatti. Valikoima oli pieni mutta kattava. Seuraavan aurinkoisen lauantai-aamun agenda on jo selvillä, pyöräily liikkeeseen tuoreita croissantteja ja luomukahveja hakemaan ja brunssi kotiterassilla.


Tällä kertaa mukaan ei tarttunut kuin luomujugurttia ja maalaispatonki. Patongista tuli hyvä lisä illalliselle, maailman perinteisin mutta aina yhtä herkullinen tomaatti-mozzarella-salaatti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti