sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ikuisuusprojekti: Silkkipaitapusero

Olen etsinyt jo jonkin aikaa täydellistä silkkipaitapuseroa, laadukas paitapusero kun tulisi tarpeeseen ja on ollut jo pitkään hankintalistalla. Luulin löytäneeni sellaisen jo Zarasta muutama viikko sitten, ostin sieltä ihanan puuterinvärisen silkkipaitapuseron. Kuitenkin paidan ollessa päällä ensimmäistä kertaa, huomasin sen iltapäivällä ratkenneen hihan saumoista. Kävin vaihtamassa paidan uuteen, mutta kotiin päästyäni huomasin senkin olevan saumoista pahan näköinen. Vein paidan takaisin ja silloin totesimme myyjän kanssa että sama vika oli kaikissa paidoissa. Todella sääli, sillä muuten paita oli aivan täydellinen. Metsästys siis jatkui taas. H&M:n alennusmyynneistä löysin edullisesti kivan silkkitunikan, mutta vihreä väri ei aivan aja vaalean paitapuseron virkaa, vaikka sekin päätyi kaappiin roikkumaan.

Nyt aikani metsästettyä päädyin tilaamaan Net-a-porterilta Aubin & Wills merkkisen puseron. Nettikaupassa olisi ollut muutama muukin ihana vaihtoehto, mutta hinta nousi monen kohdalla yli kipukynnyksen. Samaan tilaukseen lähti myös muutama T by Alexander Wangin hyväksi havaittu t-paita, mustana ja valkoisena.

Kuva täältä.

Toivottavasti paita on sopivan kokoinen ja mallinen, en millään jaksaisi jatkaa enää etsimistä...Nyt odottelen kärsimättömänä pakettia saapuvaksi.

Onko kenelläkään kokemusta net-a-porterin toimitusajoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti