keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ensimmäistä kehiin

Jostain se on aloitettava. Ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Bloggaaminen on pyörinyt päässä jo reilun vuoden, mutta blogin perustaminen on aina jäänyt koulun, töiden, tms. vuoksi. Nyt kuitenkin koen, että se voisi tarjota oikeastaan melko mukavaa vastapainoa edellä mainituille, joten tässä sitä ollaan.

Mitäköhän sitä sitten pitäisi itsestään kertoa? Olen 25-vuotias helsinkiläinen opiskelija. Siinä ehkä näin alkuun olennaisin. Luulen että tämän blogin myötä opitte tuntemaan mua paremmin kuin jos nyt yrittäisin vääntää tähän listaa lemppariasioistani.

Miksi sitten aloitan blogin? Kuten jo edellä mainittu, uskon että se voisi olla mukavaa vaihtelua kouluhommiin ja töihin. Eiköhän tätä kautta pääse toteuttamaan itseään vähän tavallisesta poikkeavalla tavalla. Millainen blogi tästä sitten tulee? No, se varmaan selviää ajan kanssa, mutta jos jotain on määriteltävä, niin eiköhän se ole ns. muoti/tyyli/lifestyle -blogi. En kuitenkaan ole kovin hulluna noihin määritelmiin ja tulenkin varmaan aika pitkälle kirjoittelemaan siitä, mikä kiinnostaa ja mitä päähän pälkähtää. Pääosissa varmaankin tulee olemaan muoti, sisustus ja ruoka. Olen varsinkin jälkimmäisen suuri fani:) Mutta ei määritellä liikaa, vaan annetaan ajan näyttää millaiseksi blogi muovautuu.

Tästä se nyt alkaa, tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti