sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ikuisuusprojekti: Eroon korvikkeista

Net-a-porterin odotettu tilaus saapui viime viikolla. Sisällöltään tilaus meni täysin nappiin, ainut moka sattui siinä etten tajunnut laittaa toimitusosoitteeksi työpaikkaa. En tietenkään ollut kotona kun pakettia toimitettiin, joten jouduin itse noutamaan sen DHL:n palvelukeskuksesta Vantaalta. Onneksi se sujui autolla melko kätevästi.


Tavallisen lähetyslaatikon sisältä paljastui ihana pakkauslaatikko rusetteineen ja silkkipapereineen. Laatikko jää ehdottomasti säilytyskäyttöön, se oli paljon tavallista kenkälaatikkoakin jämäkämpi. Sisältä paljastui pikkupussukka mittanauhoineen ja -ohjeineen tulevia tilauksia varten ja tietysti tilatut tuotteet.
Olin tilannut siis Aubin&Wills merkkisen silkkipaitapuseron ja kaksi T by Alexander Wangin perus t-paitaa, mustan ja valkoisen. T-paitoja minulla on ennestäänkin, joten niiden tiesin olevan hyvät, mutta silkkipaita hieman jännitti. Se oli kuitenkin juuri sopiva ja tuntui sen verran jämäkältä, että luulisi kestävän käytössä.

Nämä vaatteet auttavat hyvin eteenpäin ikuisuusprojektissa, pääsen nimittäin eroon huonoista korvikkeista. Nyt yhden täydellisen silkkipaitapuseron vuoksi voin raivata kaapista useamman "ihan ok"-paitapuseron, joita oikeasti ei tule koskaan käytettyä, mutta jotka roikkuvat kaapissa "varalta". (En kyllä tiedä minkä varalta...) Myöskin kunnon t-paitojen tieltä väistyy useampi venähtänyt/kutistunut/muuten vaan surkea yksilö.

Nina kirjoitti Tunnetila-blogissaan erään kommenttini innoittamana "tavoitevaatteista". Itselläni tämä toimii samalla idealla, mutta käänteisellä logiikalla. Kun se oikea on vihdoin kaapissa, uskaltaa luopua vanhasta ja huonommasta. Lisäksi tulee muistaa, ettei edes hanki kaappiin muita kuin niitä täydellisiä yksilöitä, vaikka ne eivät heti tulisikaan vastaan.

2 kommenttia:

  1. Oi, mahtavia hankintoja! Tuo on niin paras tunne kun saa kaappiin jotain mitä tietää käyttävänsä monta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nina! Tunne on tosiaan ihan mahtava kun jokin ostos osuu ihan nappiin. Taas noiden uusien tulokkaiden myötä lähti myös melkoinen kasa vanhaa ja vähemmän ihanaa pois alta, mikä myös tuntuu hyvältä:)

    VastaaPoista