torstai 16. joulukuuta 2010

Lounastauolla

Lukujen välissä lounaaksi pasta Arrabiataa ja uusimman Olivian selailua. Sen jälkeen ohjelmassa lisää artikkelien lukemista. Illalla on onneksi tiedossa glögeilyä hyvässä seurassa, voi hetkeksi unohtaa koulujutut.Kävin eilen IKEAssa hakemassa purkkeja ja purnukoita. Pelkäsin kamalaa jouluryysistä, mutta paikka oli lähes tyhjä! Ihana yllätys huomioden että olin koko päivän nähnyt mielessäni kauhukuvia ihmismassoista.

Päätettiin tänä vuonna tehdä suurin osa joululahjoista itse ja listalla on kaikkea karamellisoiduista manteleista Baileys-konvehteihin ja itsetehtyyn mysliin, jotka sitten purkitetaan sukulaisille. Idean taustalla oli se, että ei tule ostettua turhaa tavaraa kenellekään. Pelkkä kaupasta ostettu suklaarasia tai vastaava on taas niin kamalan persoonaton, ettei sekään oikein houkutellut. Nyt kun saisi vielä tarveaineet ja purkkien koristeet ostettua, niin olisi jo puolivalmis. Leipomisurakka taitaa olla edessä tulevana viikonloppuna.

4 kommenttia:

 1. mistä oot saanu reseptin niihin baileys konvehteihin? haluaisin nimittäin itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Resepti on aikanaan revitty jostakin lehdestä, törmäsin siihen nyt uudestaan kun kävin reseptivarastojani läpi joululahjat mielessä. Voin vaikka laittaa konvehtiohjeen tänne kunhan saan ne leivottua. Nyt täytyy vielä toivoa että en laittanut reseptiä jonnekin "todella hyvään talteen" odottamaan leipomista:)

  VastaaPoista
 3. Pistä ihmeessä ohje näkyviin tännekin! Minuakin kiinnostaisi nuo konvehdit.

  VastaaPoista
 4. Kiva että ohje kiinnostaa. Teen siitä oman postauksensa piakkoin :)

  VastaaPoista