perjantai 3. syyskuuta 2010

Nyyh...

Tässä eräänä päivänä se sitten tapahtui… Asia jota olen kauhulla odottanut, johon olen osannut varautua, mutta joka silti tuntui toteutuessaan ihan kauhealta. Nimittäin lempifarkkujeni takapuolesta löytyi reikä. Kangas on lopulta kulunut puhki. Kuten sanottu, tämä ei ollut yllätys. Farkut ovat palvelleet lähes päivittäisessä käytössä joulusta 2005. Neljä vuotta on pitkä aika. Tiedän että asia pitäisi hyväksyä. Eihän mikään vaatekappale ole ikuinen.

Mutta kun ne oli täydelliset! Ja kaikki tietää että sellaisia farkkuja ei ihan helpolla kävele vastaan. Olen viime vuosien aikana ostanut lukuisia pareja, mutta yksikään ei ole vetänyt vertoja lemppareille. Niissä oli kaikkea. Täydellinen pesu, korkeahko vyötärö ja täydellinen pillilahje rypytyksineen. Uskomatonta kyllä, farkut oli H&M:stä. Ostin ne kun pillifarkut alkoivat palailla muotiin. Ajattelin ostaa vain jotkin halvat pillit, koska en ollut varma pitäisinkö niistä loppujen lopuksi enkä ollut valmis investoimaan suuria summia. Rakkaus ei roihahtanut välittömästi, mutta pikkuhiljaa farkut syrjäyttivät kaikki muut kaapissani. Pian olimme erottamattomat. Niihin saattoi aina luottaa. Ne sopivat ihan kaikkeen. Niin yläosiin kuin kenkiinkin ja jopa mekkoihin. Minkä tahansa vaatekriisin iskiessä niihin saattoi aina turvautua. En ole ollenkaan varma korvaavien löytymisestä.

(Periaatteessa) samaa mallia myydään vieläkin H&M:ssä, mutta niissäkin tyylit vaihtelevat. Omistan muutaman parin, mutta niiden lahkeensuu ei ole läheskään yhtä täydellinen. Vyötärökin on eri mallinen. Farkkuleggingsit auttavat pillilahkeenkaipuuseen, mutta ne eivät ole farkut. Eikä niitä voi pitää lyhyempien paitojen kanssa. Tästä siis alkaa operaatio "uusien luottopillien metsästys". En ole liian optimistinen. Tiedän että siihen voi mennä ikuisuus. Kuitenkin elättelen toivetta että jossain se täydellinen pari vain osuisi yllättäen vastaan (ja pian). Ehkä Leviksen uudessa Levi's Curve ID mallistossa olisi pelastus, ainakin lupailevat täydellistä istuvuutta. Pitää varmaankin käydä sovittelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti